Image
Top
Navigation

60 Werkvormen voor creatieve sessies

Een schatkist vol ideeën voor bijeenkomsten met resultaat

60 Werkvormen voor creatieve sessies

60 werkvormen voor creatieve sessiesCreatief denken kunt u zien als een ontdekkingsreis. Soms laat u het logisch denken even voor wat het is en zoekt u uw grenzen op, wilt u zoveel mogelijk ‘out of the box’ denken en laat u uw verbeelding spreken. In andere gevallen hebt u juist uw logische denkvaardigheden nodig om een vraagstuk van alle kanten te bekijken of een idee te beoordelen.
Dit boek biedt een schatkaart om uw weg te vinden in de wereld van creatief denken. Het bevat zestig inspirerende werkvormen die de hersenen op verschillende manieren prikkelen en die geschikt zijn voor creatieve sessies met groepen, maar soms ook een individuele variant hebben. Onder creatieve sessies verstaan we bijeenkomsten die bijdragen aan nieuwe ideeën of een gezamenlijk streefbeeld en uiteindelijk tot innovaties en verbeteringen leiden. Dat kan op een intuïtieve manier gaan, maar er staan ook voldoende werkvormen in dit boek waarbij een beroep wordt gedaan op de ratio.
’60 werkvormen voor creatieve sessies’ is geschreven voor mensen die bijeenkomsten begeleiden waarbij gebruik wordt gemaakt van de creatieve vermogens van de deelnemers om zo echt tot vernieuwing of verbetering te komen. Dat maakt dit boek geschikt voor managers, beleidsmedewerkers, trainers, consultants, professionele facilitators en verder voor iedereen die zulke sessies begeleidt.

boek bestellen